درباره دانشکده فنی و مهندسی

دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد واحد گرگان از مهر ماه 1388 با متراژ4600 متر مربع و با 22 کلاس آموزشی، 6 آتلیه و 8آزمایشگاه تخصصی و 4 سایت کامپیوتر شروع به فعالیت نموده است.

این دانشکده شامل گروه های آموزشی  کشاورزی در مقاطع (کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) در گرایش های اگرو تکنولوژی (فیزیولوژی گیاهان زراعی) شناسایی و مبارزه با علف های هرز ، گیاه پزشکی ، عمران در مقاطع کاردانی( پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی(پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی ارشد عمران (گرایش سازه و ژئوتکنیک)، کامپیوتر در مقاطع کاردانی(پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی ناپیوسته ، کارشناسی ارشد گرایش نرم افزار و دکتر تخصصی کامپیوتر گرایش نرم افزار ، معماری در مقاطع کارشناسی ارشد ،  کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی(پیوسته و ناپیوسته) و نقشه برداری در مقطع کاردانی ، برق در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتر تخصصی ، مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی  می باشد.
در حال حاضر سه انجمن علمی عمران، کامپیوتر و معماری در این دانشکده مشغول به فعالیت می باشند.

آدرس: گرگان بلوار شهید کلانتری خیابان دانشجو مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی گرگان

تلفن تماس: 01732156795