بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان از اردوی جهادی سلامت

توسط مدیر روابط عمومی / 98/05/17 10:12
بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان از اردوی جهادی سلامت

به گزارش خبرگزاری آنا از گرگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید علی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان از اردوی جهادی مشترک کمیته سلامت دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مستقر در مناطق سیل‌زده کل آباد، عیدگاه و دلیجه شهرستان آق قلا بازدید و در جریان نحوه خدمات‌رسانی جهادگران سلامت به اهالی منطقه قرار گرفت.

این کمیته در روز اول ۲۰۸ نفر و روز دوم ۳۸۸ نفر از  سیل‌زدگان را ویزیت رایگان کرد و مورد معالجه قرار داد و ادامه نیز در روز سوم در منطقه ودلیجه بازارشور حیات و منطقه ایثار ۴۸۱ نفر ویزیت شدند و داروهایی دریافت کردند.

گروه دامپزشکی شهرستان آق قلا جمعاً در این مدت  ۴۸ رأس دام را در منطقه انبارالوم مورد تست سل و بروسلوز قرار دادند.

در همین مدت مشاوره و آموزش‌های لازم توسط تیم روانشناسی به خانواده‌ها و مراجعه‌کنندگان ارائه شد و با کسب اطلاع از معتمدین محل‌های ذکرشده نیازهای عمومی مردم شناسایی و برطرف شد.

با توجه به استقبال مردم از این طرح، برنامه‌ریزی لازم برای استمرار فعالیت تیم پزشکی اردوی جهادی سلامت در بعدازظهر نیز انجام شد.

دکتر هادی بزازی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان دراین‌باره گفت: با توجه به بررسی‌های به‌عمل‌آمده توسط تیم‌های پشتیبانی از واحد گرگان و هم‌چنین جهاد گران اعزامی، مقرر شد تیم جهادی سلامت در دو روز آینده به روستاهای آسیب‌دیده در اطراف شهرستان آق قلا برای خدمات‌رسانی اعزام شوند.