رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از شهرک گلخانه ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان بازدید کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری آنا از گرگان،حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با همراهی حجت‌الاسلام طاهری از شهرک گلخانه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان بازدید کرد.

در این بازدید حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان از تولیدات دانش‌بنیان سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گرگان با همکاری و سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف و امور خیریه به تولید انبوه خبر داد.

طاهری گفت: در حاشیه بازدید حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مهدی خاموشی رئیس اوقاف و امور خیریه کشور از شهرک گلخانه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی گرگان که صبح روز چهارشنبه گذشته انجام شد، دو طرح دانش‌بنیان و یک طرح اقتصادی در قالب قرارداد مشارکت و سرمایه‌گذاری بین سرای نوآوری گیاهان زینتی واحد گرگان و سازمان اوقاف و امور خیریه به تولید انبوه و بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: طرح اقتصادی توسعه کشت گلخانه‌ای گیاهان زینتی در اراضی موقوفی استان و با محوریت سرای نوآوری واحد گرگان مورد توافق طرفین قرار گرفت و پس از طی مراحل قانونی اجرا خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان با اشاره به برنامه کسب‌وکار و توجیه اقتصادی دو طرح دانش‌بنیان این واحد دانشگاهی اظهار کرد: این طرح‌ها مورد توجه رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه واقع شد و پیش‌بینی می‌شود طرح تولید کیتوزان از پوست میگو با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد ریال و سرمایه‌گذاری آن سازمان پس انجام مراحل قانونی اجرا خواهد شد.

وی افزود: طرح دانش‌بنیان تولید شیرین‌کننده استویا با سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد ریالی توسط سازمان اوقاف و امور خیریه به تولید انبوه و فروش در بازارهای داخلی و خارجی خواهد رسید.

وی اذعان کرد: در این مذاکرات سهم سرای نوآوری واحد گرگان و شرکت‌های دانش‌بنیان، ۵۱ درصد از کل سهام به توافق رسید.‌