همایش بزرگداشت ایام الله 13 آبان در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان برگزار شد.

همایش بزرگداشت ایام الله 13 آبان ماه در دانشگاه آزاد اسلامی  واحد گرگان برگزار شد.

همایش بزرگداشت ایام الله 13 آبان ماه با سخنرانی دکترمحمدحسن  قدیری ابیانه وحضورجمعی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی گرگان در سالن ابن سینا این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری آنا از گرگان حجت الاسلام والمسلمین دکتر طاهری ضمن عرض خیر مقدم به حضار، و تشکر از همه افراد شرکت کننده در این همایش گفت: فرارسیدن ایام الله  ۱۳ آبان ماه و یاد شهدای دانش آموز گرانقدر این روز،  در سال ۱۳۵۷ را گرامی میداریم و اشاره نمودند نکته حائز اهمیت این است  بعد از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی روز به روز بر شوکت نظام‌ جمهوری اسلامی ایران و نیز بر افول آمریکا  افزوده شده است. امیدواریم تا سال آینده شاهد فروپاشی دولت آمریکا باشیم.

در ادامه جلسه دکترقدیری ابیانه گفت: ضمن تشکر از همه عزیزان به ویژه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی  واحد گرگان برای بنده افتخاری است که امروز در دانشگاه آزاد گرگان در خدمت شما عزیزان باشم. بحث اصلی جلسه افول آمریکاست، آیا این صحت دارد؟ آیا امریکا رو به افول است یا فقط یک شعار است؟ بهترین سند این است که مراجعه کنیم به خود آمریکایی ها سایتی هست که بدهی لحظه ای آمریکا و اقتصاد کلی انها رو نشان می دهد که خودشان بیان می کنند، در این سایت بخشی وجود دارد تحت عنوان بدهی دولت فدرال آمریکا هست که بالغ بر23 تریلیون دلار است که براساس ۵۰ میلیارد دلار درآمد نفتی ایران معادل 46۰ سال درامد نفتی ایران است. این بدهی غیر از بدهی شرکتها و مردم است

.

ایشان افزود: بدهی کل امریکا شامل دولت، شرکت ها و مردم بیش از ۷۴ تریلیون دلار معادل ۱۴۸۰ سال درآمد نفتی ایران است که سرانه هر نفر آمریکایی  ۲۲۴۵۲۸  دلار در بخش  بدهی است. و سرانه هر خانوار ۴ نفره ۸۷۵۰۰۸  دلار ( که افزوده شده ) می شود و از طرفی پس انداز هر خانوار نیز آمریکایی ۱۵۳۱۶ دلار است. ۱۷۰ یا ۱۸۰ میلیون تومان پس انداز و ۲.۵ میلیارد تومان بدهی هر خانوده بدهی دارند. بدهی خارجی آمریکا ۷ تریلیون دلار است که می شود ۱۴۰ سال درآمد نفت ایران که فقط  بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار آن به چین بدهکارند.

ابیانه گفت: دانشجویان آمریکا ۱۶۲۰ میلیارد دلار بدهی دارند که معادل ۳۲ سال درامد نفتی ایران است. به ازای هر دانشجوی امریکایی ۳۷۳۴۷  دلار که تقریبا معادل ۴۵۰ میلیون تومان بدهکار است. سالانه یک تریلیون دلار به بدهی امریکا افزوده می شود. که کسری بودجه دارند. که باید علاوه بر این بدهی های پنهان امریکا رو هم اضافه نمود. موارد اشاره شده بدهی آشکار آمریکاست. تمام دلارهای مردم دنیا جز بدهی ها دولت امریکاست که مشخص میکند وضع آنها وخیم است.

وی اظهار داشت: در آمریکا بیش از ۴۰ میلیون نفر زیر خط فقرند که ندارند دو وعده غذا بخورند.‌ و نیم میلیون کارتن خواب دارند اینها به اندازه ۱۶۰ سال درآمد نفتی ایران در منطقه ما خرج کردند ولی بجایی نرسید. اقتصاد امریکا بزرگ است اما بدهی امریکا نسبت به اقتصاد خیلی زیاده

وی در ادامه گفت: پایگاه نشنال اینترست گزارشی ارائه داده که بحران بدهی امریکا رو بزرگترین تهدید این کشور اعلام کرده و خودشان بحران و تهدید را اجتناب ناپذیر می دانند. و از امریکایی ها خواسته برای مواجه با این تهدید آماده باشند. نشریه معتبر  سیاست خارجی آمریکا تیتری زده که امریکا رو عقابی معرفی کرده که کرک و پرش درحال ریزش است. کارشناسان و متخصصان اعلام کردند که اقتصاد آمریکا رو  به افول است یا بعبارتی مرده است.

ابیانه افزود: رسانه کنگره مقاله نوشته دوران افول قدرت نرم امریکا فرا رسیده. امریکا اون اعتبار رو دیگه از دست داده. رسانه درحال افشای دولت و دولت درحال افشای رسانه هاست. از زمان دولت ترامپ خودشان دارند در مقابل یکدیگر موضع گیری می کنند. و دستشان رو برای همدیگر رو می کنند.  از زمان ترامپ شکاف عمیقی در بین خود آمریکایی ها و امریکایی ها با سایر دولتها  ایجاد شده شبکه سی ان بی سی .اعلام کرده گروههای کشورهای قدرتمند از دلار امریکا دور شده و استفاده از ان را کنار میگذارند و انگیزه ای برای غیر دلاری شدن معاملات دارند. زمانی دلار آمریکا تنها واحد معاملات بود اما از زمان یورو کشورهای اروپایی در معاملات به سمت یورو حرکت کردند و این ضربه بزرگی به اقتصاد امریکا زد.

ایشان عنوان کرد: مجله تایم در صفحه اول خودش به مطلبی اشاره کرده و و از طرف خانومی اعلام کرده بنده معلم هستم با مدرک فوق لیسانس با ۱۶ سال سابقه و دو شغل اضافی دارم اما علاوه برآن خون خودم را میفروشم تا بتوانم قبوض خود را پرداخت نمایم.  تا حدی مسئله وخیم است که روی جلد مجله تایم اشاره کرده .‌ سالانه چندین میلیون نفر در حال سقوط به طبقه فقرند و دیگران نگرانی دارند که با این وضعیت مواجه شوند. به گفته خودشان امریکا رو به افول است.

ایشان تصریح کرد:

زمانی ۴۰ درصد اقتصاد جهانی دراختیار امریکا بود اما در حال حاضر تنها ۱۵ تا ۲۰ درصد اقتصاد جهانی در اختیار آمریکاست. این یعنی  خیلی افول پیدا کرده واگر دلار از تجارت بین المللی خارج شود از اینکه چندین بمب اتم به امریکا بخورد خسارتش بیشتر است. همانطور که کسی فکر نمیکرد اتحادیه جماهیر شوروی سقوط کند اما سقوط کرد با وضعیت کنونی باید شاهد سقوط اقتصاد و دولت امریکا باشیم.  جهان در حال خارج شدن از حالت تک قطبی و در حال چند قطبی شدن است. و کشور های دیگر مثل چین ، هند ، ژاپن ، روسیه ، برزیل ، امریکای جنوبی و جهان اسلام است . و محور قطب جهان اسلام ایران است. هر چند موضع گیری های در مقابل ایران شده از اوباما سوال کردند اگر ایران شرور است خب چرا به ایران‌ حمله نمیکنی .گفت اگر به ایران حمله کنیم حزب الله  اسرائیل رو ویران‌ میکند. ما کشوری هستیم که نمیخواهیم جنگ شود..

.