پیام تبریک مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به‌مناسبت «روز ارتباطات و روابط عمومی»

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی «روز ارتباطات و روابط عمومی» را به همکاران خدوم و دلسوز این عرصه در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

در پیام مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

بیست و هفتم اردیبهشت، «روز ارتباطات و روابط عمومی» را به همه همکاران گرامی، خدوم و دلسوز خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می گویم.

امروزه اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، دو چندان شده است.

روابط عمومی به عنوان عنصر اصلی در ارتقاء و پیشرفت هر سازمانی جایگاه ویژه‌ای دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی یابد.

تلاش‌های بی‌دریغ همکاران گرامی و عزیزم در پوشش خبری و انعکاس فعالیت های واحدهای دانشگاهی، هدایت تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه و جذب دانشجو، اطلاع رسانی و راهنمای اساتید و دانشجویان درخصوص برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی، اطلاع رسانی اقدامات واحدها در مبارزه و پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و... شایسته تقدیر و قدردانی است.

این روز فرخنده را به تمامی مدیران و کارکنان محترم روابط عمومی استان‏ها، مسئولان روابط عمومی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی صمیمانه تبریک عرض می‏‌کنم و امیدوارم در پناه خداوند منان در انجام وظایف محوله بیش از پیش موفق و موید باشید.

انتهای پیام/۴۰۴۰/