عقد تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان: این تفاهم‌نامه در راستای بهره‌گیری از توان تخصصی، علمی، آموزشی، پژوهشی، ورزشی متقابل در امر توسعه علمی و تحقیقاتی و ورزشی در راستای اهداف سند چشم‌انداز و اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در جهت بهره‌مندی مستر و نظام‌مند از خرد جمعی، بین دانشگاه آزاد اسلامی گرگان و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان منعقد شد.

حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت : هدف از امضای تفاهم‌نامه استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوده است. با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی طبق سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها، در مرحله تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم و چهارم است و در این نسل از دانشگاه‌ها بحث فناوری و نوآوری، یکی از مهم‌ترین ارکان دانشگاه است که به اشتغال‌زایی و کارآفرینی می‌انجامد.

وی افزود: یکی از راه‌های برون رفت و رسیدن به اهداف دانشگاه نسل سوم و چهارم استفاده از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در رشته‌ها و گرایش‌های ICT، کامپیوتر و فناوری اطلاعات در مقاطع مختلف دارای دانشجو است. با تفاهم‌نامه‌ای که امروز به امضا رسید، ظرفیت‌ها در این حوزه را افرایش خواهیم داد تا نهایتاً به یک سطح قابل قبولی از دانشگاه نسل سوم و چهارم برسیم.

محمد احمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان در ادامه اظهار کرد: با امضای این تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان را در فعالیت‌های استارتاپی یا شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه IT و ‌ICT افزایش خواهیم داد. امیدواریم بتوانیم باعث پیشرفت و ارتقاء سطح علمی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با کامپیوتر و فناوری ارتباطات باشیم.

وی گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه دو طرف متعهد شدن امکانات، اطلاعات و ابزارهای لازم در اختیار یکدیگر قرار بدهند تا زمینه توانمندسازی دانشجویان این دانشگاه فراهم شود و به‌نوعی اکوسیستم فناوری در استان گلستان شکل بگیرد.