حجت‌الاسلام طاهری خبر داد؛ توزیع ۲ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان توسط دانشگاه آزاد اسلامی گلستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گرگان، حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری در رزمایش کمک مؤمنانه دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با اشاره به آیات قرآن، انفاق در شرایط تنگنای اقتصادی را امتیاز بالاتری برای مؤمنان دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان اظهار کرد: ترویج انفاق و زکات یکی از آموزه‌های اسلام است که موجب افزایش رزق و روزی می‌شود به‌ویژه در این شرایط سخت اقتصادی ناشی از تحریم و شیوع ویروس کرونا، انفاق موجب جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و خرسندکردن خداوند از همنوع دوستی بین مؤمنان می‌شود.

وی افزود: در اقدامات جهادی صورت‌گرفته از ابتدای شیوع بیماری کرونا در واحدهای استان گلستان حدود ۲ هزار بسته معیشتی در قالب غذای گرم و اقلام ضروری (برنج، ماکارونی، شکر، روغن و ...) تهیه و توزیع شده است.

طاهری یادآور شد: در ادامه اقدامات جهادی با پیگیری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و همکاران در واحدهای این استان، رزمایش کمک مؤمنانه به شکل جامعی صورت گرفت که به تناسب، کمک واحدها به تعداد ۳۲۰ بسته اقلام ضروری (به مبلغ بیش از ۳۰ میلیون تومان) تهیه شده است.

به گفته رئیس واحد گرگان، این بسته‌های معیشتی در اختیار واحدها برای توزیع بین خانواده‌های نیازمند با اولویت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با اشاره به اینکه دانشگاه اجازه ندارد از شهریه دانشجویان برای این کار خیر استفاده کند و از لحاظ شرعی مسئول هستیم، خاطرنشان کرد: تهیه این بسته‌های معیشتی حاصل کسر از حقوق کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی کل استان بوده که کارمندان و استادان به‌صورت داوطلبانه این کار خداپسندانه را انجام دادند.

به گزارش آنا، رزمایش کمک مؤمنانه دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با حضور هادی حق‌شناس استاندار گلستان، حجت‌الاسلام محمد ذوالفقاری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان و جمعی از مسئولان استانی در مجموعه ورزشی شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان برگزار شد.