آقامیری خبر داد؛ طراحی ۴۰ برنامه علمی در بخش‌های ملی و منطقه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی برای کمک به حل مسائل کشور

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، هفدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان به ریاست سید محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی و با حضور ‌هادی حق‌شناس، استاندار گلستان در واحد گرگان برگزار شد.

در این جلسه آقامیری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با پتانسیل و ظرفیت‌های بالایی که در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی دارد، توانسته درصد بالایی از داوطلبان ادامه تحصیل را به خود جذب کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی با اشاره به مسیر تبدیل شدن دانشگاه‌های نسل اول به دانشگاه‌های نسل دوم و حل مسئله، گفت: هدفمند بودن پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی، موجب ارتقای واحدهای دانشگاهی و تبدیل شدن آنها به دانشگاه‌های کارآفرین با در نظر گرفتن شرایط محیطی و فرهنگی است که در این راستا اساتید می‌توانند نقش بسزایی در این امر مهم و حیاتی داشته باشند.

وی افزود: ۴۰ برنامه علمی در دو بخش ملی و منطقه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی طراحی شده تا به حل مسائل کشور کمک کند. در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان نیز در بخش کشاورزی فعالیت‌های مهم و مؤثری انجام داده است.

دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند منشأ تحولی بزرگ در استان گلستان باشد

هادی حق‌شناس، استاندار گلستان نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این دانشگاه به معنی واقعی در بخش پژوهشی و آموزشی اقدامات مهم و مؤثری انجام داده به نحوی که می‌تواند منشأ تحولی بزرگ در استان گلستان باشد.

وی افزود: مزیت نسبی استان گلستان در بحث کشاورزی، باعث ایجاد کارآفرینی و اشتغال در این حوزه شده که دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در این رابطه اقدامات خوب و موثری انجام داده است .

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی طاهری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان، گفت: خدمت رسانی حداکثری و تخصیص ظرفیت‌های دانشگاه به مردم، یکی از مهم‌ترین اهداف ما در جهت ایجاد کارآفرینی و تبدیل شدن دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاهی کارآفرین است.

وی افزود: خوشبختانه امروز شاهد سرعت رشد قابل ملاحظه ای در حوزه آموزش و پژوهش در این استان هستیم.

در ادامه این جلسه پیش بینی بودجه سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.