ابراز رضایت از پیشرفت پروژه‌های عمرانی در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان

توسط مدیر روابط عمومی - دسته‌بندی سایر اخبار

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: پروژه‌های عمرانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به‌صورت مطلوب مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گرگان، محمدمهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان گلستان از امکانات و پروژه‌های عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان بازدید کرد.

فداکار، هدف از این سفر را بازدید میدانی در راستای تصمیم‌گیری بهتر دانست و اظهار کرد: یکی از مزایای سفرهای استانی بررسی وضعیت و مشکلات واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از نزدیک است و حضور میدانی می‌تواند منجر به تصمیم‌گیری‌های بهتر شود.

وی تأکید کرد: پروژه‌های عمرانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به‌صورت مطلوب مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: یکی از سنت‌های حسنه اسلام پاسخگویی مسئولان و رفع شبهات است.

فداکار با بیان رتبه‌بندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سفرهای اخیر خود گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان جزء چهار دانشگاه برتر در عرصه جذب دانشجوست.