مهلت ثبت‌نام ذخیره‌های گروه علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۷ آبان تمدید شد/ ۱۹ آبان زمان اعلام نتایج

توسط معاونت آموزشی - دسته‌بندی اطلاعیه
رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات اعلام نتایج پذیرفته‌شدگان ذخیره‌های گروه پزشکی را اعلام کرد.

دکتر بهروز طهماسب کاظمی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت:اسامی ذخیره‌های رشته‌های گروه پزشکی وپیرا پزشکی  اعلام شده که  این افراد باید حتماً به سایت مرکز سنجش و پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه مراجعه کرده و در سامانه طراحی شده به این منظور در آدرس http://www.azmoon.org تمایل خود را اعلام کنند، چرا که این امر جایگزین فرم شماره ۱۵ در واحدهای دانشگاهی شده که داوطلبان در سنوات گذشته با مراجعه به واحدها این فرم را تکمیل می‌کردند.وی ادامه داد: مهلت ثبت نام برای ذخیره‌های گروه علوم پزشکی تا پایان امروز ۱۴ آبان ماه بود که این مهلت تا پایان روز شنبه ۱۷ آبان ماه تمدید شد.رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد با بیان اینکه پذیرفته شدگان قطعی رشته‌های علوم پزشکی باید حتماً فرایند ثبت نام خود را تا پایان روز شنبه ۱۷ آبان قطعی کنند، گفت: هیچگونه پذیرشی پس از این تاریخ انجام نخواهد شد و فرایند ثبت نام برای این افراد در ساعت ۲۴ روز ۱۷ آبان ماه خاتمه خواهد یافت .دکتر طهماسب کاظمی در پایان اظهار داشت: نتایج نهایی قبولی قطعی ذخیره‌های گروه علوم پزشکی ۱۹ آبان ماه توسط مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ‌التحصیلی اعلام خواهد شد و افراد معرفی شده می‌توانند از طریق سامانه آموزشیار اقدام به ثبت نام کنند.