تکمیل ظرفیت متقاضیان رشته‌های کاردانی و کارشناسی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

توسط معاونت آموزشی - دسته‌بندی اطلاعیه
تکمیل ظرفیت متقاضیان رشته‌های مقاطع کاردانی و کارشناسی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع داوطلبان گروه علوم تجربی، حاضر در جلسه آزمون سراسری سال 99 که بر اساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند، می‌رساند جهت شرکت در تکمیل ظرفیت این دانشگاه در رشته های (کاردانی و کارشناسی) گروه علوم پزشکی، می توانند از صبح امروز سه شنبه 28 بهمن لغایت ساعت 24 روز شنبه مورخ 2 اسفند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان واجد شرایط می توانند با استفاده از کد دسترسی مندرج در ذیل کارنامه و کد ملی به سامانه وارد شده و پس از پرداخت وجه انتخاب رشته نسبت به انتخاب حداکثر 100 رشته و محل متناسب با گروه آزمایشی مربوطه اقدام کنند.

داوطلبان لازم است ابتدا از وجود رشته / محل مورد علاقه خود در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اطمینان حاصل کنند و سپس اقدام به پرداخت وجه انتخاب رشته دوره مربوطه کنند.

شایان ذکر است نتایج این مرحله از تکمیل ظرفیت، هفته دوم اسفند ماه اعلام خواهد شد.