یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان چگونه گذشت؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گرگان، دومین یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان با حضور حجت‌الاسلام حسنعلی مازندرانی مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان گلستان، حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، حجت‌الاسلام محمد ذوالفقاری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در این یادواره اظهار کرد: شهدا تجارت پرسود قرب الهی را انجام داده  و پس از حضور در محضر خدا خواستار بازگشت به دنیا هستند تا در راه خدا جانبازی کنند.

ذوالفقاری افزود: برخی از شهدا به درجاتی رسیدند که خودشان یک مکتب و امت هستند، مانند شهید بهشتی که امام خمینی(ره) وی را یک امت نامید و شهید سلیمانی یک مکتب بود.

وی با اشاره به سیره شهدا و مکتب سلیمانی اضافه کرد: شهید سلیمانی مکتبی است که با تأسی به آن می‌توان در راه اهل بیت علیهم‌السلام و ولایت‌فقیه گام‌های مستحکم‌تری داشت، چراکه وی سه مؤلفه ولایت شرعی، عقلی و عملی را داشته و ولایتمداری کامل و جامع بوده و نمونه کاملی از سربازی ولایت بود.

طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان نیز در این یادواره اظهار کرد: شهدا هرکجا هستند آنجا بهشت است و این دو شهید گمنام این واحد را تبدیل به بهشت ما کرده‌اند.

به گزارش آنا، یادواره شهدای گمنام با مداحی مداحان اهل بیت علیهم‌السلام و اهدا لوح به خانواده‌های شهدا پایان یافت.