جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با حضور معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

توسط مدیر روابط عمومی - دسته‌بندی سایر اخبار

با حضور مهندس بطحایی

جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد گرگان، هجدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با حضور مهندس سید محمد بطحایی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید علی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان با هدف طرح و تصویب بودجه سال تحصیلی 1401-1400  در راستای ارتقاء کیفیت اموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار شد.

مهندس بطحایی در این جلسه با اشاره به سیاست گذاری و اهداف دانشگاه آزاد اسلامی در سال 99،  اظهار داشت: برنامه 5 ساله دانشگاه آزاد اسلامی متناسب با نیاز های کشور و با هدایت و راهبری دکتر طهرانچی آماده شده که بزودی ابلاغ می شود و شاهد رشد و پیشرفت روزافزون دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم بود.

مهندس بطحایی با اشاره به مهم‌ترین اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در سال گذشته، گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی درسال گذشته که متناسب با نیاز کشور بود، تاسیس دانشکده‌های مهارت و کارافرینی بود.

وی افزود: هدف از تاسیس دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی این است که  خروجی‌های آنها بتواند مستقیماً وارد بازار کار شود. به این منظور سرفصل و محتوای آموزش هایی که در این آموزشکده ها به دانش آموزان ارائه می شود دقیقاً متناسب با نیاز بازار اشتغال است و سعی شده فاصله بین آموزش و بازار سرمایه، اشتغال، تولید و خدمات به حداقل برسد.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید علی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان به بررسی عملکرد و دستاوردهای این استان پرداخت و اظهار داشت: با وجود شیوع موج های کرونا و به تبع آن تعطیلی مشاغل و تحت تاثیر قرار گرفتن اقتصاد یکی از دستاوردهای مهم این استان جذب دانشجو و رشد محسوس آمار دانشجویان بوده است.

کیفیت بخشی در دانشگاه آزاد اسلامی در اولویت قرار دارد

در ادامه مهندس بطحایی در نشستی که با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی طاهری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان و روسا و معاونان واحدهای استان برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با پیشینه نسبتاً طولانی که بعد از انقلاب اسلامی دارد، در موقعیتی قرار گرفته که امروز ارتقای کیفیت را به عنوان استراتژی خود می‌داند و کیفیت بخشی را در اولویت قرارداده است.

مهندس بطحایی ادامه داد: اگر در گذشته به هر دلیلی دانشگاه آزاد اسلامی بنا را بر کمیت گذاشته بود، در سالهای اخیر این استراتژی تغییر کرده و رویکرد ارتقای کیفیت را در پیش گرفته است

وی با بیان اینکه دلایل بسیار زیادی برای این تغییر استراتژی وجود دارد، اظهار داشت: یکی از مهمترین دلایل این است که در حقیقت ساختار جمعیتی برای تحصیل در دوره های آموزش عالی به شدت کاهش پیدا کرده است

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در مهرماه سال جاری، بوستان های تربیت در زنجان راه‌اندازی خواهد شد که تمامی مبانی این مدارس برگرفته از تعالیم و تربیت اسلامی است. یک مدرسه دیگر نیز در شیراز افتتاح خواهد شد. فضای این مدارس مبتنی بر سند تحول برگرفته از آموزه های تعالیم و تربیت اسلامی است و در آن ارزش های اخلاقی به دانش آموزان آموزش داده خواهد شد.