حجت‌الاسلام‌ شریفانی: تشکیل شبکه علمی فاخر بین استادان با طرح اندیشه تمدن‌ساز

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شبکه علمی فاخر بین استادان را از فواید طرح اندیشه تمدن‌ساز قلمداد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از گرگان، حجت‌الاسلام‌ محمد شریفانی در مراسم اختتامیه فاز نخست طرح کلی «اندیشه اسلامی در قرآن (اندیشه تمدن‌ساز)» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان درباره فواید این طرح اظهار کرد: نخستین اثر طرح اندیشه تمدن‌ساز تشکیل شبکه علمی فاخر بین استادان بوده و آشنایی با اندیشه‌های شخصیت کم‌نظیر مقام معظم رهبری دومین ویژگی ممتاز این طرح به شمار می‌آید.

به گفته مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی سومین و مهم‌ترین فایده طرح اندیشه تمدن‌ساز انس‌گیری با تفکر نظام‌مند است.

وی با برشمردن نمونه‌های نظام‌ فکری، تربیتی، عبادی، سیاسی، اجتماعی، نظامی و اقتصادی از دیدگاه قرآن، ادامه داد: قرآن کریم سرشار از تفسیر و آموزش نظام‌های تربتی-علمی، سیاسی و اقتصادی است به‌نحوی‌که می‌توان منشور تربیتی خانواده را در سوره لقمان، راسخان علم در سوره آل‌عمران، نظام حکمت در سوره اسرا، نظام رستگاری در سوره مؤمنون، نظام عباد الرحمان در سوره فرقان، ارزش‌های ماندگار و نظام احسان، تقوی و ایمان در سوره شورا بقره، انفال و نمل پیدا کرد.

دلایل استقبال ویژه از طرح اندیشه تمدن‌ساز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان هم استقبال ویژه همکاران از طرح اندیشه تمدن‌ساز را قابل توجه دانست و گفت: یکی از دلایل استقبال همکاران از این طرح، مبنای شکل‌گیری آن بوده به‌نحوی‌که بر پایه کتاب و اندیشه‌های مقام معظم رهبری شکل گرفته است.

حجت‌الاسلام‌ سیدعلی طاهری افزود: استان گلستان با همت و تلاش همکاران به‌ویژه فعالان نهاد رهبری در این استان توانست جایگاه ویژه‌ای را در این طرح کسب کند. استقبال پرشورتر از این طرح نیازمند همزمان نبودن با با طرح بینش مطهر است؛ چراکه این دو طرح، در یک زمان در حال اجرا بود.