اعلام نتایج پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته مهرماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی

توسط مدیر روابط عمومی - دسته‌بندی اطلاعیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج دوره های کاردانی ناپیوسته وکارشناسی پیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه  www.azmoon.org  قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره ها می توانند از ساعت 10صبح سه شنبه 6 مهر ماه با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

پذیرفته شدگان کلیه محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای مقطع مورد نظر خود را از سامانه sanjesh.iau.ir  دریافت و مطالعه کنند.

پذیرفته شدگان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به «راهنمای پذیرفته شدگان نهایی مقطع کاردانی نا پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی در نیمسال اول سال 1401-1400 دانشگاه آزاد اسلامی» و «راهنمای پذیرفته شدگان نهایی مقطع کارشناسی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی در نیمسال اول سال 1401-1400 دانشگاه آزاد اسلامی» مراجعه کنند.