نخستین دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه آزاد گرگان از رساله خود دفاع کرد

توسط مدیر روابط عمومی / 97/08/21 05:48
نخستین دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه آزاد گرگان از رساله خود دفاع کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان گلستان ؛ دکتر امیر ذوالفقاری صبح امروز یکشنبه 5 شهریورماه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد : نخستین جلسه دفاع از رساله پایان‌نامه در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) در رشته زراعت دانشگاه آزاد اسلامی گرگان برگزار شد.

ذوالفقاری افزود : امیر یونسیان نخستین دانشجوی مقطع دکتری تخصصی در تاریخ 30 ساله دانشگاه آزاد اسلامی گرگان است که موفق شد بعدازظهر سه شنبه، 31 مرداد 1396 از رساله پایان نامه خود با عنوان: «بررسی برهمکنش امواج التراسونیک و محلول پاشی 24-اپی برازینواسترویید (EBL) بر رشد، عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز (رقم اختر) در شرایط تنش خشکی در شهرستان شاهرود» با نمره 18.80 دفاع کند .

ذوالفقاری با اشاره به اساتید راهنمای این دانشجو تصریح کرد :دکتر منوچهر قلی پور و دکتر حسین عجم نوروزی استادان راهنمای این رساله پایان نامه، دکتر افشین سلطانی استاد مشاور و دکتر محمدرضا داداشی، دکتر کامی کابوسی و دکتر ابوالفضل فرجی استادان داور بودند.

وی افزود : این رساله دستاوردهای مثبتی برای دانشگاه ازاد اسلامی گرگان ، دانشجویان دیگر و پژوهشگران این حوزه دارد و از دست آوردهای این رساله پایان نامه، تاکنون، 4 مقاله است که سه مقاله نمایه ISI و یک مقاله علمی- پژوهشی است.

گفتنی است با تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در 14 مهر سال 1366 و پذیرش دانشجو در 3 رشته زراعت و اصلاح نباتات، مهندسی عمران و زیست شناسی – علوم گیاهی، فعالیت رشته‌ی کشاورزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان نیز آغاز شد.

در راستای گسترش گروه کشاورزی، در سال 1384 رشته‌ی مهندسی کشاورزی – گیاه‌پزشکی، 1386 رشته‌ی مهندسی کشاورزی – آب، 1387 کارشناسی ناپیوسته محیط زیست، 1388 مهندسی کشاورزی – زراعت در مقطع کارشناسی ارشد، 1389 کارشناسی ناپیوسته تولیدات گیاهی و 1391 مهندسی کشاورزی – شناسایی و مبارزه با علف‌های هرز و کارشناسی ارشد بیماری شناسی گیاهی به مجموعه رشته‌های گروه کشاورزی دانشگاه افزوده شد.

سال های اخیر نیز رشته‌ بیماری‌شناسی گیاهی در دو گرایش قارچ شناسی -بیماری های قارچی گیاهی و ویروس شناسی- بیماری های ویروسی گیاهی گیاهان و رشته زراعت در مقطع دکترای تخصصی (Ph. D) به مجموعه‌ی رشته‌ – گرایش‌های این گروه افزوده شدند.

گروه کشاورزی واحد گرگان اکنون دارای10 رشته در مقاطع کارشناسی ناپیوسته (2 رشته)، کارشناسی (3 رشته)، کارشناسی ارشد (3 رشته) و دکترای تخصصی (2 رشته) است و امید می‌رود در آینده‌ای نزدیک رشد و گسترش سایر رشته‌های کشاورزی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph. D) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان صورت بگیرد.