css3panels-alt-04

اولین گردهمایی اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون محترم تحقیقات، فنآوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر مسعود صانعی برگزار شد.

css3panels-alt-04

نخستین سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون محترم تحقیقات، فنآوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان روز گذشته در واحد گرگان افتتاح شد.

css3panels-alt-04

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی از اجرای طرح مشاوره سلامت ویژه دانشجویان جدیدالورود این دانشگاه خبر داد.

css3panels-alt-04

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعلی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان از اردوی جهادی مشترک کمیته سلامت دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بازدید کرد.

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان از فعالیت تیم جهادی ستاد سلامت دانشگاه آزاد اسلامی متشکل از هشت پزشک، ۱۲ پرستار، یک روانشناس و ۱۰ دامپزشک خبر داد.

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: وقتی سال مالی منطبق با سال تحصیلی شود با توجه به شرایطی که هر واحد دانشگاه آزاد اسلامی دارد، تصمیم‌گیری در درآمد و هزینه راحت‌تر می‌شود.

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان از طرح بزرگ اشتغالزایی برای دانشجویان این دانشگاه در راستای اشتغال حین تحصیل و بعد از فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان خبر داد.

css3panels-alt-04

حجت الاسلام دکتر سیدعلی طاهری ضمن تبریک به تمامی دانش آمو ختگان رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی گرگان آرزوی سربلندی و سرافرازی نمودند.

css3panels-alt-04

نظام تربیت حرفه‌ای جایگزین تربیت دانشی می‌شود/ طراحی الگو برای تحول در کشاورزی/ دانشجوی دکتری حرفه‌ای کشاورزی تربیت می‌کنیم