css3panels-alt-04

همایش بزرگداشت ایام الله 13 آبان با سخنرانی دکتر قدیری ابیانه وحضورجمعی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی گرگان در سالن ابن سینا دانشگاه برگزار شد.

css3panels-alt-04

اولین همایش ملی فرصت ها و چالش های پیش روی در یای خزربا حضور استاندارمحترم گلستان دکترحق شناس، مدیر کل محترم دادگستری دکترهاشمیان، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان حجت الاسلام دکتر طاهری و همچمین جمعی از مسئولین استانی برگزار شد.

css3panels-alt-04

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با موافقت شورای سنجش و پذیرش دانشجو مقرر شد، دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد تکمیل ظرفیت داشته باشد.

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: «مراسم پیاده‌روی اربعین تبلیغی مناسب برای جهان اسلام به‌طور عام و مذهب تشیع به‌طور خاص است.»

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان از تولیدات دانش‌بنیان سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گرگان با همکاری و سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف و امور خیریه برای تولید انبوه خبر داد.

css3panels-alt-04

اردوی توجیهی دانشجویان جدید الوررود دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در روزهای 15و 16 مهر ماه 98 در دو گروه (پسران و دختران) در اردوگاه نشاط توسکستان گرگان برگزار شد.

css3panels-alt-04

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان گلستان گفت: هدایت، نظارت و حمایت از فعالیت‌های دانشگاه به‌ویژه در حوزه فرهنگی از وظایف دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌هاست.

css3panels-alt-04

گزاش تصویری از برپایی ایستگاه صلواتی با همت بسیج دانشجویی، بسیج کارکنان و بسیج اساتید

css3panels-alt-04

اولین گردهمایی اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون محترم تحقیقات، فنآوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر مسعود صانعی برگزار شد.

css3panels-alt-04

نخستین سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون محترم تحقیقات، فنآوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان روز گذشته در واحد گرگان افتتاح شد.