css3panels-alt-04

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی «روز ارتباطات و روابط عمومی» را به همکاران خدوم و دلسوز این عرصه در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

css3panels-alt-04

دکتر طهرانچی در پیامی فرا رسیدن روز «ارتباطات و روابط عمومی» را به مدیران و کارکنان روابط عمومی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

css3panels-alt-04

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: «برخی با واردات بی‌رویه، غیرقانونی یا اخذ وام‌های نجومی برای غیرتولید، مانع جهش تولید می‌شوند.»

css3panels-alt-04

معارفه و افتتاح مسئول دفتر مجمع تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در واحد گرگان برگزار گردید.

css3panels-alt-04

دوره معرفتی ضیافت اندیشه ( سطح ۳) ویژه اعضای هیات علمی در طی دو روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان برگزار گردید.

css3panels-alt-04

تجمع مردمی دلبستگان مقاومت جهت میثاق با سردار سرافراز شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور پرشور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، در خیابان شهدای گرگان برگزار شد..

css3panels-alt-04

مراسم بزرگداشت میثاق با سردار سرافراز اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر سیدعلی طاهری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان برگزار شد.