css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان‌گلستان از راه‌اندازی چهار مدرسه جدید سما در شهرستان‌های گرگان و بندرگز با تمرکز بر توسعه علم و فناوری در شرایط ویژه کرونا خبر داد.

css3panels-alt-04

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات دسترسی به مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی(آموزشیار) را اعلام کرد.

css3panels-alt-04

هفدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان به ریاست آقامیری و به منظور طرح و تصویب بودجه سال مالی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ استان گلستان برگزار شد.

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: حدود ۲ هزار بسته معیشتی در قالب غذای گرم و اقلام ضروری در اقدامات جهادی صورت‌گرفته از ابتدای شیوع بیماری کرونا در واحدهای استان گلستان تهیه و بین نیازمندان توزیع شده است.

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: «از ۲۸ طرح برون‌دانشگاهی این دانشگاه با مشارکت شرکت‌های نفت، برق و گاز ۱۷ طرح در دست اجرا و ۱۱ طرح خاتمه یافته است.»

css3panels-alt-04

دانشگاه آزاد اسلامی با اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان تفاهم‌نامه علمی پژوهشی در راستای تقویت و توسعه همکاری‌های مشترک و بهره‌گیری از توان تخصصی، اجرایی و استفاده از امکانات در امر توسعه ملی و منطقه‌ای منعقد کرد.

css3panels-alt-04

ئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان گفت:‌ «پروژه عمرانی ساخت بنای یادمان ۲ شهید والامقام گمنام این دانشگاه، هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.»

css3panels-alt-04

تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان صبح امروز توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر طاهری و مهندس محمد احمدی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان امضا شد.

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت:‌ «واحدهای دانشگاهی گلستان علاوه‌بر تولید محصولات پزشکی مانند ده‌ها هزار عدد ماسک بهداشتی، گان و مایع ضدعفونی‌، موفق به ساخت دستگاه قابل حمل ضدعفونی معابر شدند.»

css3panels-alt-04

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی «روز ارتباطات و روابط عمومی» را به همکاران خدوم و دلسوز این عرصه در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.