css3panels-alt-04

رئیس سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان گفت: انعقاد هشت تفاهم‌نامه با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط در حوزه تخصصی مؤید این مطلب است که سراهای نوآوری بستری مناسب برای کارآفرینی، اشتغال و تولید هستند.

css3panels-alt-04

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی هدف از سفرهای استانی را معرفی و تبیین صندوق و شناسایی و جمع‌آوری ظرفیت‌ استان‌ها دانست.

css3panels-alt-04

دکتر سید محمودهاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی: روز دانشجو نماد استکبار ستیزی است

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به فکر آینده جوانان تحصیل‌کرده بوده و توانسته است خود را به‌عنوان دانشگاهی کارآفرین و مهارت‌محور معرفی کند.

css3panels-alt-04

اولین کنفرانس ملی علوم داده و اطلاعات مکانی با همکاری سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و دانشگاه علم و صنعت برگزار می گردد.

css3panels-alt-04

شورای عالی استان ها، شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری تهران در آذرماه سال جاری برگزاز خواهد شد.

احترام و اعتماد عاملی برای وحدت شیعه و سنی

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: لیگ تندرستی از اول آبان ۱۴۰۰ همزمان با هفته تربیت بدنی و همراه با سراسر کشور با مشارکت دانشگاهیان در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی آغاز می‌شود.

css3panels-alt-04

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان از اخذ مجوز پذیرش دانشجو در ۱۵ رشته جدید مقطع کاردانی ناپیوسته دانشکده مهارت و کارآفرینی این دانشگاه خبر داد.