css3panels-alt-04

ئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان گفت:‌ «پروژه عمرانی ساخت بنای یادمان ۲ شهید والامقام گمنام این دانشگاه، هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.»

css3panels-alt-04

تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان صبح امروز توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر طاهری و مهندس محمد احمدی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان امضا شد.

css3panels-alt-04

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل بهداشتی برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه آزاد اسلامی را ابلاغ کرد.

css3panels-alt-04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت:‌ «واحدهای دانشگاهی گلستان علاوه‌بر تولید محصولات پزشکی مانند ده‌ها هزار عدد ماسک بهداشتی، گان و مایع ضدعفونی‌، موفق به ساخت دستگاه قابل حمل ضدعفونی معابر شدند.»

css3panels-alt-04

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی «روز ارتباطات و روابط عمومی» را به همکاران خدوم و دلسوز این عرصه در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

css3panels-alt-04

دکتر طهرانچی در پیامی فرا رسیدن روز «ارتباطات و روابط عمومی» را به مدیران و کارکنان روابط عمومی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

قابل توجه دانشجويان دكتري رشته هاي علوم كشاورزي، برق، كامپيوتر و شيمي

css3panels-alt-04

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: «برخی با واردات بی‌رویه، غیرقانونی یا اخذ وام‌های نجومی برای غیرتولید، مانع جهش تولید می‌شوند.»

css3panels-alt-04

معارفه و افتتاح مسئول دفتر مجمع تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در واحد گرگان برگزار گردید.