css3panels-alt-04

مهلت ارسال آثار تا تاریخ 98/6/13 و بازه زمانی مستندات علمی-پژوهشی از فروردین 95 الی مهر 98 می باشد.

css3panels-alt-04

تیم جهادی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی به ۲۴ منطقه و جمعیتی بیش از ۳ هزار نفر از شهرهای آق‌قلا و گمیشان خدمات بهداشتی و درمانی ارائه کرده است.

css3panels-alt-04

نخستین برداشت از مزارع نعنا فلفلی که با همکاری سه جانبه مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واحد گرگان و دانشگاه ازاد اسلامی واحد بندرگز و شرکت پیمان نصر گلستان تولید شد، برداشت شده و به بازار مصرف عرضه گردید.

css3panels-alt-04

طرح فرصت مطالعاتی اعضاي هیأت علمی در جامعه و صنعت در راستاي هم افزایی و همکاري گسترده تر دانشگاهها و پژوهشگاههاي کشور با وزارتخانه ها و دستگاههاي اجرایی تصویب شده است.

css3panels-alt-04

استادگرامي حوزه علوم انساني وهنر لطفا فرم فعاليتهاي اعضاي هيأت علمي را تكميل و حداكثر تا تاريخ 98/5/3 به كارگزيني هيأت علمي تحويل دهيد.ضمنا راهنماي تكميل فرم در قسمت پيوست 3قرارداده شده است.

css3panels-alt-04

دانشگاه آزاد اسلامی گلستان در راستای اجرای طرح بسیج ملي کنترل فشار خون ، در کنارِ ساير دانشگاه هاي علوم پزشکي به این طرح ملي پيوست.

css3panels-alt-04

کارگاه مقاله نویسی به زبان انگلیسی ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان دکتری، در تاریخ 98/4/24 ازساعت8/30 ال 16/30 در سالن اندیشه برگزار می گردد

css3panels-alt-04

کتاب با عنوان روش های الکتروتجزیه ای:راهنمایی برای انجام آزمایشات و کاربردها تالیف اعضای هیات علمی واحد گرگان در انتشارات علمی واحد چاپ و منتشر شد.

قابل توجه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان گرامی